Zoek een nanny

Uw zoektocht naar een nanny kan vele redenen hebben.

Begeleiding, huishoudelijke hulp, oppas, mee naar een arts, verhuishulp, tuinhulp, mantelzorgondersteuning, 24 uurs zorg/hulp, oppas op uw woning tijdens feest, uitvaart of vakantie, samen opstarten van een nieuwe hobby, samen op vakantie gaan, culturele uitstapjes maken, zoals , theater, musea of kastelen bezoeken.

Als u het erg druk heeft in uw dagelijks bestaan of woont op afstand van uw ouders of u bent een mantelzorger, in al deze rollen is de hulp van een nanny enorm fijn. Wij kunnen taken van u overnemen, taken samen met u doen, maar vooral samenwerken om naast uw partner, echtgenoot, vader, moeder, kind, oom of tante te staan. Er zijn situaties waarin familie overdag de mantelzorg verlenen die nodig is en dat onze nannys het in de avond en/of nacht van hun overnemen. Het is natuurlijk van het grootste belang dat niemand overbelast raakt, niet voldoende op het werk aanwezig kan zijn of een unheimlich gefúhl heeft, bij het feit dat iemand overdag te veel alleen is. Nannys en Grannys is hierop helemaal ingesteld, hulp is op maat en zeer persoonlijk. In overleg met de naasten en eventueel de thuiszorg, huisarts of bewindvoerder horen wij wat iemand nodig heeft en gaan wij opzoek naar een geschikte nanny waar de hulpvrager een fijne band mee op kan bouwen. Samen kunnen wij ervoor zorgen we onder andere dat veilig en comfortabel thuis wonen, zolang mogelijk kan blijven bestaan.

“ Dit werk kun je niet leren,
dit zit in je.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

In jonge gezinnen speelt de gezondheid van een ouder of verzorger vaak een rol bij het zoeken naar een nanny, ook hier kan sprake zijn van overbelasting, als er een kind binnen het gezin is die bijzondere begeleiding nodig heeft. Niet voor alle kinderen is er passende dagopvang omdat het krijgen van bijvoorbeeld teveel prikkels een te grote belasting kan zijn voor het kind. Dan is thuis zijn met een op een aandacht, begeleiding en het aanhouden van een bij het kind passende dag structuur van groot belang.

Wat de laatste jaren gelukkig ook in Nederland steeds normaler wordt, is het gezelschap van iemand buiten uw familie, vrienden of kennissen kring. We merken de levensvreugd van iemand wordt verhoogt doordat ze zichzelf een nanny gunnen. We krijgen heel veel leuke telefoontjes van mensen die zeggen, “oo wat is dit fijn, ik had het jaren eerder moeten doen”. Ook in ons contact met familie horen we dat iemand blij weer in het leven staat, er is nu tijd en aandacht omdat te doen wat iemand leuk vindt, met deze gezelligtijd creëer je geluk momenten en daar heeft ieder mens behoefte aan.

Zoekt u een nanny voor een uur per dag of voor 24 uur, 7 dagen per week, informeert u naar de mogelijkheden, bijna alles is mogelijk. Dit kan tijdelijk zijn maar ook voor vast. Zoekt u een nanny die tijdens uw vakantie op uw huis past, uw dieren verzorgt, tuin bewatert en netjes houdt of uw mantelzorgtaken tijdelijk van u overneemt. Onze nannys staan voor u klaar. Zoekt u een nanny om op uw woning te passen tijdens een feest of uitvaart, dat is namelijk ook mogelijk. Binnen dit oppassen op uw woning kunnen wij in overleg met u, bijvoorbeeld voor een broodmaaltijd zorgen, een verse pan soep klaar maken, koffie en thee klaarzetten, uw huis netjes maken, de was even doen, uw huisdieren verzorgen en het allerbelangrijkste, kenbaar maken dat er iemand in uw woning is tijdens uw afwezigheid. Dit werkt preventief tegen inbraak.

Zo kunnen onze Nannys thuis, ondersteuning bieden aan bijvoorbeeld bijzondere kinderen, ze geven structuur en dat geeft vaak veel rust in een gezin. Samen dingen ondernemen, zoals naar de bioscoop gaan, een terrasje aandoen, winkelen, naar de dierentuin of pretpark. Een vast gezicht waarmee hobbys opgepakt kunnen worden, waarmee je kunt gaan zwemmen, fietsen, of naar de voetbal vereniging kunt gaan, alleen dat wat bij iemand past, dat doen we met veel plezier en met een goed oog voor uw kind of ouder.
Zijn de Nanny en uw naaste “de beste maatjes’’ geworden kunnen zij samen nieuwe dingen gaan ontdekken om bijvoorbeeld de sportieve en sociale wereld van iemand te vergroten.

Nanny vinden

Uw persoonlijke wensen en hulpvraag staan voor ons centraal en daarom komen wij bij u thuis om kennis te
maken en te horen welke ondersteuning u nodig heeft. Als alles in kaart is gebracht, selecteren wij een nanny
voor u. Zij komt bij u om kennis te maken en is er een klik, gaat u samen met haar verder en is de bemiddeling
tot stand gekomen.

Wij blijven echter altijd beschikbaar voor vragen of andere hulp.
U kunt ons bellen op nummer 0528-354227