Over ons

Wij, Corine Westert en Agnes van Lohuijzen, zijn samen bemiddelingsbureau Nannys & Grannys gestart om persoonlijke hulp op maat en naar wens te kunnen aanbieden.
Wij weten allebei uit persoonlijke ervaring hoe het is om afhankelijk te zijn van hulp bij ziekte. Het is een periode waarin je ondervindt hoe het is om niet meer alles zelf te kunnen doen. Je moet loslaten en accepteren dat een ander dingen voor je doet. Dan merk je ook, dat het belangrijk is dat iemand naar jouw wensen luistert en je helpt zoals jij dat graag zou willen. Dat geeft rust in je hoofd. Dat noemen wij hulp op maat.

“ We keken elkaar aan en dachten
hetzelfde: dit gaan wij doen! ”

Wij stellen ons graag aan u voor

Corine
Westert

Corine Westert

Agnes
van Lohuijzen

Agnes van Lohuijzen

We zaten samen van een kop koffie en een punt appeltaart te genieten, toen het gesprek ineens over het onderwerp zorg ging. In onze toenmalige werkkringen merkten we regelmatig, dat er veel meer behoefte aan hulp was dan er geboden werd. Hulp, die gemakkelijk vindbaar zou moeten zijn en het liefst op korte termijn. Hulp die niet uitgaat van kant en klare pakketten, waarbij je je als hulpvrager aan moet passen. Integendeel! Hulp, die uitgaat van de wens van de hulpvrager. Zo gezegd zo gedaan; sinds april 2015 zijn wij actief met ons bemiddelingsbureau.

“ Dat zelf de regie hebben en houden heel belangrijk is.”

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Uw persoonlijke wensen en hulpvraag staan voor ons centraal en daarom komen wij bij u thuis om kennis te maken en te horen welke ondersteuning u nodig heeft. Als alles in kaart is gebracht, selecteren wij een nanny voor u. Zij komt bij u om kennis te maken en is er een klik, gaat u samen met haar verder en is de bemiddeling tot stand gekomen.

Wij blijven echter altijd beschikbaar voor vragen of andere hulp. U kunt ons bellen op nummer 0528-354227