Werkwijze

Wanneer u een hulpvraag heeft, komen wij bij u thuis voor een intakegesprek.

Wij komen graag bij u thuis om te bespreken wat u graag zou willen, waar u hulp bij nodig heeft - zelfs als u het misschien nog niet helemaal helder heeft, omdat u de mogelijkheden nog niet kent. We nemen graag de tijd om samen met u in alle rust úw vragen en ónze mogelijkheden door te nemen. Zo willen we komen tot een hulpaanbod, dat aan uw wensen en omstandigheden voldoet.

In ons team zoeken dan een geschikte nanny voor u. Iemand met wie u het goed kunt vinden, met wie u graag samen iets onderneemt - thuis of buitenshuis. Zij zal u helpen bij wat u nodig heeft en op de manier die u graag wilt. Zo zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk van uw eigen huis en omgeving kunt blijven genieten.

“ Onze nannys staan
graag voor u klaar!”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorg? Neem hier onder vrijblijvend contact met ons op:

De nanny, die wij aan u willen voorstellen, zal u bellen voor een afspraak om kennis te maken. Wij hopen natuurlijk dat dit een fijn gesprek is en u samen besluit met elkaar verder te gaan. U bespreekt dan met haar wat u graag samen wilt doen of wat er gedaan moet worden.
Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over Nannys & Grannys. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0528-354227 voor een telefonisch informatief gesprek of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met Corine of Agnes bij u thuis. We hebben een breed aanbod van hulpmogelijkheden en in een gesprek komen we er vast uit of en hoe uw hulpvraag door ons opgelost kan worden.