Onze diensten

Ouderenzorg

Met onze GezelligTijd en praktische ondersteuning helpen onze nannys mee om een fijne en comfortabele tijd thuis te hebben. Bij ouderen is vaak te zien dat verschillende problemen samenkomen. Vooral als er weinig familie of vrienden in de buurt zijn, kunnen wij er voor zorgen, dat er geen sociaal isolement op de loer ligt.  

Zorg aan huis

Wanneer u een hulpvraag heeft, komen wij bij u thuis voor een intakegesprek. Wij maken dan graag persoonlijk kennis met u en brengen uw wensen in kaart.

Thuiszorg

Prettig thuis blijven wonen met extra hulp van een vertrouwde nanny, die u alle ondersteuning geeft die u nodig heeft.

24-uurs zorg

Wanneer u graag in uw eigen woning wilt blijven en dag en nacht hulp nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze 24-uursservice. Dat kan voor kortere tijd zijn, maar kan ook langer duren.

Bijzondere begeleiding

In ons team zijn nannys, die bijzondere begeleiding kunnen bieden aan jong en oud. Een maatje, die jou snapt, die met je meebeweegt, de wereld met je verkent en er voor je is. 

Mantelzorg
ondersteuning

Nannys & Grannys is er ook voor de mantelzorger. Als mantelzorger is het heel belangrijk om ook tijd voor jezelf te hebben. “Zorg goed voor jezelf” zeggen we zo gemakkelijk, maar hoe je dat?

Thuiszorg huishoudelijke hulp

Als uw huis schoon, fris en opgeruimd is, is het wonen prettig en comfortabel. Als u merkt dat u hierbij hulp nodig heeft, op wekelijkse basis of 1 à 2 keer per jaar voor de grote schoonmaak, alles is mogelijk bij Nannys & Grannys.

Thuiszorg mét indicatie

U kunt gebruik maken van onze diensten met en zonder indicatie.
U kunt contact met ons opnemen en dan kijken we samen of u onze dienst uit eigen middelen gaat betalen of dat u wellicht in aanmerking kan komen voor een pgb uit een wmo-voorziening, wet langdurige zorg (wlz) of via uw aanvullende zorgverzekering respijtzorg vergoeding kunt krijgen.

GezelligTijd

GezelligTijd is de bij u passende gezelligheid mét tijd – zowel in als buitenshuis.

Gezinshulp

Een gezin met kinderen draaiende houden, daar draaien wij onze hand niet voor om. Een goede klik met je nanny zorgt voor een stabiele thuissituatie in een roerige periode.

Thuiszorg zónder indicatie

Wij werken zonder indicatie, op deze manier kunnen wij naar uw wensen werken. U kunt naast begeleiding, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning ook denken aan allerlei andere soorten van hulp.

Langer thuis wonen

Langer thuis wonen is binnen handbereik – met een fijne hulp om u heen. Een vertrouwde hulp die u de nodige ondersteuning geeft, zodat u zolang mogelijk in uw eigen huis een mooie tijd heeft.

Praktische hulp

Ook praktische hulp is mogelijk, bijvoorbeeld verhuisservice, tuinonderhoud of hulp om u op weg te helpen in de digitale wereld.

Steun rondom het afscheid

Een geliefde verliezen is zwaar. Er moet veel gebeuren, en er komt van alles op u af. In de dagen gelegen tussen een overlijden en de uitvaart kunt u een beroep doen op een nanny.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp, uw woning schoon en fris. U geeft zelf aan wat u belangrijk vindt. Iemand die voor u stofzuigt, dweilt, strijkt, ramen lapt of zelfs uw kasten opruimt en schoonmaakt. Alles is mogelijk.