Thuiszorg zonder indicatie

Een medische indicatie of een indicatie vanuit de wmo of wlz mag, maar is niet nodig om gebruik te maken van onze diensten. Dit heeft als voordeel dat u de hulp kan krijgen zoals u dit graag wenst. Wij hoeven dan geen rekening te houden met regels en eisen die vanuit een dergelijke indicatie gesteld kunnen worden. 

U kunt uw hulpvraag aan ons stellen en samen kijken we dan of en hoe wij u van dienst kunnen zijn. De kosten voor onze diensten zonder indicatie zijn voor uw eigen rekening. Op onze site krijgt u een indruk van wat wij zoal voor u kunnen betekenen in diverse situaties.

“ De nannys staan
graag voor u klaar ”

Graag geven wij u een paar voorbeelden uit ons aanbod van hulp:

Wachten op een plek in een verzorgingshuis of verpleeghuis? 

Een team van nannys kan 24 uur per dag, 7 dagen per week bij iemand zijn om de tijd tot opname te overbruggen.

Coupeuse aan huis voor verstel – en herstelwerk aan uw kleding en huistextiel.

Gaat u als mantelzorger op vakantie? Een nanny kan uw zorgtaken tijdelijk overnemen.

Één op één aandacht voor iedereen die in een zorginstelling woont. Dit kan bijvoorbeeld met een spelletje binnen of een wandeling buiten.

Fijn een eindje samen rijden in de auto of samen wandelen, een terrasje aandoen of een winkel. GezelligTijd helemaal voor u.

Gezellig samen met uw vrienden elke week een heerlijke lunch of een diner gebruiken? De ene week bij de een en de andere week bij de ander thuis? Een gezellige kooknanny haalt de boodschappen en bereidt de maaltijd, bedient en ruimt weer op.

Samen winkelen bij Damesmode Dekker. Of u kunt uw nanny vragen kleding op te halen om rustig thuis te passen – dat is pas service! www.damesmodedekker.nl

Op vakantie of een dagtripje met vrienden? Samen kunt u een nanny inhuren, die helpt met koffers in- en uitpakken, in en uit de bus stappen en die u kan begeleiden tijdens excursies, enz.

Is tuinieren uw hobby en kunt u daar wat hulp bij gebruiken? Een nanny kan u helpen met het lichte tuinwerk. Voor het zware tuinwerk kunnen wij u helpen om een hovenier te zoeken.