Het gezin

Is er een kleine op komst, dan gaat u een bijzondere tijd tegemoet. In deze periode kunt u soms wel wat extra hulp gebruiken. Een nanny kan dan uitkomst bieden. Zij kan huishoudelijke taken overnemen én ook voor eventuele andere kinderen zorgen. Een gezellige nanny in huis is fijn voor u, uw partner en uw kinderen. Bovendien ligt het werk niet meer op één van u te wachten als u thuiskomt van het werk buitenshuis. Heeft u na de kraamperiode nog wat extra hulp nodig, dan is de nanny al een vertrouwd gezicht.

Een nanny als gezinshulp is ook fijn om in te schakelen bij:

• Herstel na operatie
• Overlijden van uw partner
• Revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk

“ Wij kunnen natuurlijk niet de ouder vervangen, maar wel zorgen dat de dagelijkse dingen zo normaal mogelijk doorgaan.”

Individuele aandacht

Is er binnen uw gezin een kind, dat het beste gedijt bij individuele aandacht en structuur, dan hebben wij nannys in ons team die hier specifiek aandacht aan kunnen geven.
Heeft u hier vragen over, neemt u dan contact met ons op, zodat wij naar aanleiding van uw hulpvraag en situatie kunnen kijken naar een geschikte nanny in ons team. Wij kunnen ondersteuning bieden voor kinderen met ass, adhd, of anderszins.

Weekendje weg

Als u samen eens een weekendje weg wilt of voor zaken een paar dagen niet thuis kan zijn, is het mogelijk dat een nanny bij u thuis is. Zij zorgt voor uw kinderen en voor eventuele huisdieren. Zij brengt en haalt kinderen naar en van de (sport)club of vereniging. Zo gaat alles gewoon door, terwijl u weg bent.  

Praktische hulp

Hulp bij praktische zaken, waarbij onze nannys hun handen flink uit de mouwen steken, zoals verhuisservice, tuinonderhoud, maar ook om u op weg te helpen in de digitale wereld.

Gezinshulp

Een gezin met kinderen draaiende houden, daar draaien wij onze hand niet voor om. Een goede klik met je nanny zorgt voor een stabiele thuissituatie in een roerige periode.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp, uw woning schoon en fris. U geeft zelf aan wat u belangrijk vindt. Iemand die voor u stofzuigt, dweilt strijkt, ramen lapt of zelfs uw kasten opruimt en schoonmaakt, alles is mogelijk.