Mantelzorg ondersteuning

Bent u Mantelzorger?

Zou u als mantelzorger heel graag uw zorg wel eens even willen overdragen? Zou u graag iemand willen leren kennen, die u met een gerust hart uw zorgtaken even over laat nemen? Voor iedereen die zorgt, is het van belang om ook tijd voor zichzelf te hebben, op te kunnen laden, even los te kunnen komen van uw dagelijkse routine.

Wat zou het fijn zijn weer eens naar een vereniging te gaan, een uitje met vrienden en vriendinnen te plannen, van huis te kunnen gaan voor een korte vakantie of een verjaardag mee te kunnen vieren buitenshuis. Kortom, datgene te kunnen doen waar u behoefte aan heeft. Een nanny, die uw vertrouwen heeft en die een goede klik heeft met degene voor wie ze voor gaat zorgen, maakt dat u als mantelzorger meer balans tussen zorgen en ontspanning krijgt.

Dagopvang

Soms is het beter dat een partner voor één of meerdere dagen ontlast wordt. Een dagopvang kan een oplossing zijn. Ook dan kan een nanny uitkomst bieden. Wij kunnen bijvoorbeeld iemand helpen te wennen aan de dagopvang door eerst een aantal dagdelen thuis met iemand door te brengen. Als er een vertrouwde band is, gaat de nanny samen met hem of haar een kopje koffie drinken bij de door u gekozen dagopvang. Steeds proberen wij die momenten uit te breiden om de overgang van huis naar dagopvang zo rustig mogelijk te laten verlopen. Deze manier van loslaten van een partner en het vertrouwen krijgen dat ook een ander goed voor hem of haar kan zorgen, wordt als zeer prettig ervaren – zowel voor de persoon die naar de dagopvang gaat als voor de partner. Omdat wij zorg op maat geven, kunnen wij u en degene voor wie u zorgt op een hele persoonlijke manier begeleiden.

“Nannys & Grannys is ook een mantelzorgsteunpunt ”