Mantelzorgers

Bent u mantelzorger?

Zou u als mantelzorger heel graag uw zorg wel eens even willen overdragen? Zou u graag iemand willen leren kennen, die u met een gerust hart uw zorgtaken even over kunt laten nemen?

Voor iedereen die zorgt is het van belang om ook tijd voor zichzelf te hebben om op te kunnen laden – even los te kunnen komen van de dagelijkse routine. Wat zou het fijn zijn om weer eens naar een vereniging te gaan, een uitje met vrienden en vriendinnen te plannen, van huis te kunnen gaan voor een korte vakantie of een verjaardag mee te kunnen vieren buitenshuis. Kortom, datgene te kunnen doen waar u behoefte aan heeft. Een nanny, die uw vertrouwen heeft en een goede klik met degene voor wie ze voor gaat zorgen, maakt dat u als mantelzorger meer balans tussen zorg en ontspanning krijgt.

Soms is het beter dat een mantelzorger voor één of meerdere dagen ontlast wordt. Dagopvang kan dan een oplossing zijn. Een nanny kan helpen om iemand te laten wennen aan dagopvang door eerst een aantal dagdelen met iemand thuis door te brengen. Als er een vertrouwde band is, gaat de nanny samen met hem of haar een kopje koffie drinken bij de door u gekozen dagopvang. We proberen deze momenten steeds meer uit te breiden met als doel een mooie rustige overgang te realiseren van huis naar dagopvang. Deze manier van loslaten van een partner en het vertrouwen krijgen dat ook een ander goed voor hem of haar kan zorgen, wordt als zeer prettig ervaren – zowel voor de persoon die naar de dagopvang gaat als voor de mantelzorger. Omdat wij zorg op maat geven, kunnen wij deze periode op een hele persoonlijke manier laten verlopen.

“Voor iedereen die zorgt
is het belangrijk ook
tijd voor zichzelf te hebben.”
Mantelzorgers

Huishoudelijke hulp

Uw woning schoon en fris. U geeft zelf aan wat u belangrijk vindt. Iemand die voor u stofzuigt, dweilt, strijkt, ramen lapt of zelfs uw kasten opruimt en schoonmaakt. Alles is mogelijk.

Langer thuis wonen

Langer thuis wonen is binnen handbereikmet een fijne hulp om u heen. Een vertrouwde hulp die u de nodige ondersteuning geeft, zodat u zolang mogelijk in uw eigen huis een mooie tijd heeft.

Praktische hulp

Ook praktische hulp is mogelijk, bijvoorbeeld verhuisservice, tuinonderhoud en ook hulp om u op weg te helpen in de digitale wereld.