Gezinshulp

Is er een kleine op komst, dan gaat u een bijzondere tijd tegemoet. Deze periode kan soms ook ongemakken met zich meebrengen. De hulp van een nanny kan dan uitkomst bieden. Zij kan huishoudelijke taken overnemen en ook voor de andere kinderen zorgen. Een gezellige nanny in huis is fijn voor u, uw partner en uw kinderen; de huishoudelijke taken liggen niet meer op u te wachten bij thuiskomst. Heeft u na de kraamperiode nog wat extra hulp nodig, dan is de nanny al een vertrouwd gezicht.

Een nanny als gezinshulp is ook fijn om in te schakelen bij:

• Herstel na operatie
• Drukke periode in uw leven
• Overlijden van uw partner
• Revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk

“ Wij kunnen natuurlijk niet de ouder vervangen, maar wel zorgen dat de dagelijkse dingen zo normaal mogelijk doorgaan. ”

Individuele aandacht

Is er in uw gezin een kind dat het beste gedijt bij individuele aandacht en het bieden van structuur, dan hebben wij nannys in ons team, die hiervoor speciale aandacht hebben. Vraagt u zich af of een nanny u de helpende hand kan bieden in de zorg rondom uw kind. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of wij binnen ons team een geschikte nanny hebben. Wij kunnen ondersteuning bieden voor kinderen met ass, adhd of anderszins

Weekendje weg

Als u samen eens een weekendje weg wilt of voor zaken een paar dagen niet thuis kan zijn, is het mogelijk dat een nanny bij u thuis is. Zij zorgt voor uw kinderen, eventuele huisdieren en zorgt dat thuis alles doorloopt. Meegaan naar sportclubs of vereniging, alles gaat gewoon door, terwijl u weg bent.