Zorg aan huis

Weet u al wat u zou willen?

Misschien weet u nog niet precies wat u zou willen of wat er mogelijk is. Wij nemen dat samen met u door. We nemen de tijd voor heldere informatie en uitleg, zodat we de juiste hulp kunnen bieden die voldoet aan uw wensen en omstandigheden. In ons team zoeken wij een passende nanny voor u.

Wij selecteren haar op persoonlijkheid en capaciteiten. Het is natuurlijk de bedoeling dat u blij met haar bent, dat u haar graag om u heen heeft, zowel bij u thuis als wanneer u samen iets buitenshuis onderneemt. Zij zal u gaan helpen met alles wat u nodig heeft en op de manier die u graag wilt. Zo zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk van uw eigen huis en omgeving kunt blijven genieten.

Kennismaken met onze nanny

Onze nanny gaat u bellen voor een afspraak om kennis te maken. Wanneer u besluit samen verder te gaan, kunt u samen met uw nanny bespreken wat u graag wilt gaan doen of wat er gedaan moet worden. 

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over Nannys & Grannys. U kunt ons bellen of mailen, dan maken wij graag met u een afspraak om te vertellen over onze diensten.

We hebben een breed aanbod van hulpmogelijkheden en in een gesprek kunnen we er samen achter komen of en hoe uw hulpvraag via ons opgelost kan worden.

“ Onze nannys staan
graag voor u klaar ”