Nanny worden

Ben je een nanny, dan heb je een zorgzaam
en gezellig beroep

Het is afwisselend, doelmatig en je moet van aanpakken weten. Als je onze site goed hebt doorgelezen, weet je wat we van een nanny verwachten. Nannys & Grannys is een bemiddelingsbureau. Dat houdt in, dat wij bij een hulpvraag een passende nanny in ons team gaan zoeken. Jij als nanny komt kennismaken met de klant en als er een klik is, dan word jij het vaste gezicht voor deze klant.

Om als nanny door Nannys & Grannys bemiddeld te kunnen worden, moet je zzp’er  zijn of worden. Nannys & Grannys doet promotionele activiteiten voor jou. Een aantal keren per jaar organiseren wij momenten waarop de nannys elkaar kunnen ontmoeten. Wij vinden het belangrijk dat jullie als nannys elkaar leren kennen. Soms werk je namelijk met meerdere nannys op één adres en dan – en natuurlijk ook bij ziekte en vakantie – is het fijn je werk over te kunnen dragen aan een bekende collega-nanny.

“Zorgen vanuit je hart en gevoel, dat is het mooiste wat er is "

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen op nummer 0528-354227.

Wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op.