Nanny Overijssel

In de provincie Overijssel zijn er de Nannys van Nannys & Grannys voor u voorhanden.

U zoekt een Nanny? Wij kunnen er 1 voor u vinden of zelfs een compleet team samenstellen. Zorghulp aan huis!

Ook in de provincie Overijssel zijn er Nannys die via Nannys & Grannys werkzaam zijn en wonen. Wellicht is er dus een nanny die bij u om de hoek woont. Een Nanny is uw persoonlijke hulp die uw leven verrijkt. Door de aanwezigheid van een Nanny in uw leven bent U in staat om te doen wat u alleen niet meer zo makkelijk kunt. Om een idee te krijgen wat wij hiermee bedoelen geven wij u de volgende suggesties; het bezoeken van culturele dingen zoals het theater in Ommen, Hardenberg, Raalte of Almelo, een festival in Zwolle of het Dickensfestijn in Deventer maar natuurlijk ook familie bezoeken, deelnemen aan een uitvaart, u begeleiden naar afspraken met bijvoorbeeld een arts in het ziekenhuis of kliniek in Hengelo, Delden, Enschede of Steenwijk. Zij kan ook weer nieuwe afspraken voor u maken. Een nanny kan u begeleiden in het oppakken van een geliefde hobby, lekker toeren in de auto door de gemeente Hof van Twente, Staphorst, kampen of Dalfsen en aansluitend een terrasje pikken in Olst-Wijhe, Rijssen-Holten of Wierden en daarna heerlijk dineren in een restaurant in Dinkelland, Losser of Oldenzaal. Als u ons verteld wat u leuk vindt dan zoeken wij van Nannys & Grannys een passende Nanny voor U.

 

De Nannys in Overijssel kunnen u ook ondersteunen bij het schoonhouden van uw woning of licht tuinwerk. Zelfs voor kleine klussen in en om uw woning heeft Nannys & Grannys een nanny voor u.

Een Nanny is een man of vrouw die duidelijk heeft gekozen om te werken met mensen en dat in de privésfeer. Zij werkt met hart, hoofd en handen. Door het hebben van een goede ”klik” met haar, heeft u iemand om zich heen waar u op kunt leunen en rekenen. U behoud zelf de regie over uw leven met de hulp van een Nanny in uw eigen vertrouwde omgeving. Met u als klant kan ze een fijne persoonlijke band opbouwen en de voldoening die dat geeft, geeft haar werkplezier. Onze Nannys hebben levenservaring een hoge inzet en verantwoordelijkheidsgevoel. Zij moeten beschikken over een V.O.G., dat is een uitgebreide screening via de gemeente. Zij doen mee aan E.H.B.O lessen en hebben daarnaast eigen verzekeringen.

 

“ Dit werk doe je met je hart”

Heeft u een partner, familielid of anderzijds, waar u mantelzorger voor bent, dan kan het heel belangrijk zijn om eens “los” van uw zorgtaken te komen of anders gezegd even “op te laden” om alles met de nodige energie aan te kunnen. In Overijssel hebben we ook de mogelijkheid om u als mantelzorger deze respijtzorg te bieden. Respijtzorg betekend dat uw taken tijdelijk van u worden overgenomen. Hierin is alleen maatwerk van toepassing en daarvoor kunt u bij Nannys & Grannys terecht.  Onder het woord respijtzorg kunt u ook verstaan Mantelzorgondersteuning. Al onze gezelschap en begeleidingsdiensten zijn inzetbaar op de dagen en uren die u wilt.  Voor een uurtje of zelfs 24 uur per dag en zeven dagen in de week, alles is mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze mogelijkheden zijn zo divers en uitgebreid dat we die het makkelijkst met u kunnen doorspreken wanneer u met ons belt, of tijdens de intake.
Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contat met ons op

Neem contat met ons op

Uw persoonlijke wensen en hulpvraag staan voor ons centraal en daarom komen wij bij u thuis om kennis te maken en te horen welke ondersteuning u nodig heeft. Als alles in kaart is gebracht, selecteren wij een nanny voor u. Zij komt bij u om kennis te maken en is er een klik, gaat u samen met haar verder en is de bemiddeling tot stand gekomen.

Wij blijven echter altijd beschikbaar voor vragen of andere hulp. U kunt ons bellen op nummer 0528-354227