Vind een nanny

Vind snel een nanny in de buurt.

Nannys & Grannys is actief in noord Nederland. Verspreid over het werkgebied wonen meerdere nannys en wellicht een bij u in de buurt. Als u wilt weten hoe dicht een nanny bij u in de buurt woont, belt u dan met ons kantoor, gevestigd in Zuidwolde, Corine of Agnes nemen de telefoon op en kunnen u daar alles over vertellen. Ook in de avond en in het weekend zijn wij bereikbaar, een hulpvraag kan namelijk zeer plotseling opkomen, ook dan willen Nannys & Grannys graag voor u klaarstaan. Als wij u een voorbeeld kunnen geven van een situatie, waarbij een nanny in de buurt van pas komt hebben wij de volgende praktijkvoorbeelden meegemaakt.

“ Dit werk doe je met je hart, je bent als nanny blij dat je zoveel voor iemand kunt doen.”

Praktijkvoorbeelden

Op een avond werden wij gebeld door de zoon van een negentig jarige mevrouw of haar vaste nanny per direct naar zijn moeder toe wilde gaan, zijn moeder had hem gebeld om te vertellen dat ze was gevallen en op de grond lag, omdat de zoon op afstand woont en hij er dus meer dan anderhalf uur over zou doen om bij zijn moeder te komen. De nanny is meteen in haar auto gestapt en is naar mevrouw gegaan, ze heeft mevrouw gerustgesteld en 112 gebeld, door haar EHBO-cursus die ze via Nannys & Grannys heeft gevolgd, wist ze precies wat te doen in deze situatie. De Nanny is in het ziekenhuis bij mevrouw gebleven tot dat haar zoon was gearriveerd. De nanny heeft vervolgens in overleg met mevrouw en haar zoon ervoor gezorgd dat eruit de woning van mevrouw een tas gevuld met alle dingen die mevrouw nodig heeft voor haar meerdaagse verblijf in het ziekenhuis gebracht. Omdat mevrouw haar zoon voor werk toch weer naar zijn eigen huis terug moest, heeft de nanny mevrouw elke dag in het ziekenhuis bezocht, ze heeft haar was gedaan en extra verwend, door het meenemen van lekkere dingetjes, het voorlezen van de krant en de kaarten die gestuurd werden en er werd via de telefoon van de nanny een beeldbel verbinding gemaakt, zodat mevrouw toch elke dag even contact had met haar zoon.

We werden gebeld door de dochter die in gesprek was gegaan met haar vader en een ding vooropstelde, namelijk in zijn eigen huis blijven wonen, tot het einde. De dochter begreep de wens van haar vader heel erg goed, aangezien meneer zijn woning en naast gelegen bedrijf eigenhandig had opgebouwd. De dochter is rond gaan kijken hoe ze dit kon gaan regelen voor haar vader en kwam op aanraden van de thuiszorg aan Nannys & Grannys. Dan ga je op intake en maakt kennis met de man om wie het draait en zijn kinderen. We hebben een zeer liefdevol gezin gezien die alles in het werk stellen om hun vader de laatste tijd van zijn leven, zo fijn mogelijk in zijn eigen woning te laten beleven. Hierop hebben wij een team samengesteld en alle uren die zijn familie niet bij hem kon zijn, ingevuld met onze nannys. De hulp bestond uit de woning schoonhouden, het verzorgen en vertroetelen met lekker eten en drinken, s ’nachts aanwezig zijn, om te zorgen dat meneer geassisteerd werd bij het uit bed komen voor een toilet bezoek. Zo hebben wij een aantal maanden, samen met zijn familie en thuiszorg ervoor gezorgd dat aan meneers wensen is voldaan. Meneer heeft heel erg genoten van alle aandacht, het lekkere eten, het gemakkelijke bezoek van kinderen en kleinkinderen, het uitzicht over de velden, vanuit zijn eigen woonkamer en alle fijne gesprekken, tot het laatste toe.

Nanny vinden

Uw persoonlijke wensen en hulpvraag staan voor ons centraal en daarom komen wij bij u thuis om kennis te
maken en te horen welke ondersteuning u nodig heeft. Als alles in kaart is gebracht, selecteren wij een nanny
voor u. Zij komt bij u om kennis te maken en is er een klik, gaat u samen met haar verder en is de bemiddeling
tot stand gekomen.

Wij blijven echter altijd beschikbaar voor vragen of andere hulp.
U kunt ons bellen op nummer 0528-354227