hulp met gevoel

Burg.Tonckensstraat 58

7921 KD Zuidwolde (dr)

post@hulpmetgevoel.nl

telefoon: (0528) 35 42 27

Tips

Kijkt u eens op www.meerkosten.nl zo kunt u zien wat voor u fiscaal aftrekbaar is.

 

 

Coupeuse aan huis, voor verstel en/of verander werkzaamheden aan uw kleding of andere artikelen.

 

Gaat u als mantelzorger op vakantie? een nanny kan uw zorgtaken tijdelijk overnemen.

 

1 op 1 aandacht voor iedereen die in een zorginstelling woont.

 

Is tuinieren uw hobby en kunt u daar wat hulp bij gebruiken? Een nanny kan u helpen met het lichte tuinwerk, voor het zware tuinwerk kunnen wij u helpen om een hovenier te zoeken.

 

Op vakantie of een dagtripje met vrienden, samen kun je een nanny inhuren die helpt met koffers in en uit pakken, in en uit de bus stappen en begeleid tijdens excursies, enz

 

Gezellig samen met uw vrienden elke week een heerlijke lunch of een diner gebruiken? De ene week bij de een en de andere week bij de ander thuis, een gezellige kook nanny haalt de boodschappen en bereid de maaltijd, bedient en ruimt weer op. De kosten kunt u delen.

 

Samen winkelen bij Damesmode Dekker, ook kunt u uw nanny kleding op laten halen en rustig thuis passen, dat is pas service!! www.damesmodedekker.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Eten met gemak, de maaltijdservice die verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgd, tot in de koelkast.

Eten met gemak is er voor iedereen die lekker, gezond en gevarieerd wil eten, maar niet in staat is of te weinig tijd heeft om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten. Bijvoorbeeld zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, tweeverdieners, mensen met een specifiek dieet, maar ook mensen die regelmatig overwerken of thuis herstellen na een opname.

 

 

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering