hulp met gevoel

post@hulpmetgevoel.nl

telefoon: (0528) 35 42 27

Senioren

Langer thuis wonenGezelligtijdMantelzorgondersteuningHuishoudelijke hulpPraktische hulpWerkwijzeTarieven

Mantelzorgondersteuning

Nanny’s & Granny’s is er ook voor de mantelzorger.

 

Als mantelzorger is het heel belangrijk om ook tijd voor jezelf te hebben.

“zorg goed voor jezelf”, een bekend gezegde naar u toe, maar hoe vult je dat in? Het is fijn om naar een verjaardag te kunnen gaan, je hobby uit te kunnen blijven oefenen, kortom, met een gerust hart de deur uit te gaan. Met een vast en vertrouwd gezicht kan dat.

Het is echt niet erg een dag uit handen te geven, zo kunt u zich weer opladen en er weer zijn voor u partner.

De nanny kan samen met uw partner wandelen, spelletjes doen, foto’s kijken, koken, bakken enz.. Wilt u een keer ergens anders overnachten, dan blijft de nanny bij uw partner en neemt de zorg tijdelijk over.

 

 

 

Soms gaat thuis wonen echt niet meer en is het beter dat een partner voor één of meerdere dagen ontlast wordt. Een dagopvang kan een oplossing zijn. Ook dan kan een nanny uitkomst bieden. Wij kunnen iemand helpen door hem of haar te laten wennen aan de dagopvang, door eerst een aantal dagdelen thuis met iemand door te brengen. Als er een vertrouwde band is gaat de nanny samen met hem of haar een kopje koffie drinken bij de door u uitgekozen dagopvang. Steeds proberen wij die momenten uit te breiden met als doel dat de persoon rustig achterblijft en er een mooie overgang is van huis naar dagopvang.

Deze manier van loslaten van een partner en het vertrouwen krijgen dat ook een ander goed voor hem of haar kan zorgen, wordt als zeer prettig ervaren zowel voor de persoon die naar de dagopvang gaat als voor de partner.

Omdat wij via u veel over uw partner weten, kunnen wij deze periode op een hele persoonlijke manier laten verlopen.

 

Webdiensten - Plus Automatisering