Senioren

Wanneer bent u senior?

Veel ouderen zijn fitter en gezonder dan hun ouders, toen die zo oud waren. De senior van nu staat volop in de samenleving. U als senior bent gewend aan uw levensstandaard en maakt uw eigen keuzes. Maar wat als het allemaal niet zo gemakkelijk meer gaat? U wordt ouder, uw gezondheid gaat achteruit, dingen die voorheen normaal waren lukken niet meer alleen - zoals een dagje uit, familiebezoek, boodschappen, afspraken bij huisarts, medisch specialist of de tandarts.
Is het toch uw wens om zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving te blijven wonen? Nannys & Grannys biedt uitkomst. Wij kunnen u ondersteunen bij tal van praktische zaken en ook komen we als u gezellig dingen samen wilt doen.
Een nanny kan u helpen en begeleiden.
Een nanny heeft GezelligTijd voor u.

“Wij helpen en begeleiden bij praktische zaken én wij hebben GezelligTijd voor u."
Mantelzorgers

Huishoudelijke hulp

Uw woning schoon en fris. U geeft zelf aan wat u belangrijk vindt. Iemand die voor u stofzuigt, dweilt, strijkt, ramen lapt of zelfs uw kasten opruimt en schoonmaakt. Alles is mogelijk.

Langer thuis wonen

Langer thuis wonen is binnen handbereik – met een fijne hulp om u heen. Een vertrouwde hulp die u de nodige ondersteuning geeft zodat u zolang mogelijk in uw eigen huis een mooie tijd heeft.

Mantelzorg
ondersteuning

Nannys & Grannys is er ook voor de mantelzorger. Als mantelzorger is het heel belangrijk om ook tijd voor jezelf te hebben. “Zorg goed voor jezelf” zeggen we zo gemakkelijk, maar hoe vul je dat in?

Praktische hulp

Ook praktische hulp is mogelijk, bijvoorbeeld verhuisservice, tuinonderhoud en ook hulp om u op weg te helpen in de digitale wereld.

GezelligTijd

GezelligTijd is de bij u passende gezelligheid met tijd, zowel binnens-  als buitenshuis.