Hoe word je een nanny bij Nannys & Grannys?

Ben je op zoek naar een zorgzaam en gezellig beroep met flexibele werktijden en een goed salaris? Word dan nanny bij Nannys & Grannys, een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in thuishulp. Bij Nannys en Grannys staan wij voor hulp met gevoel. Wil jij de helpende hand zijn bij een moeder die na een operatie hulp nodig heeft in de huishouding, wil jij de gezelligheid verzorgen bij eenzame ouderen, zorgen dat ouderen langer thuis kunnen wonen of in de breedste zin van het woord de thuiszorg aanvullen? Bij Nannys & Grannys vind je een afwisselende en doelmatige baan en bied jij de hulp die veel mensen missen. Lees hier meer over het hulp met gevoel dat Nannys en Grannys verzorgt.

Waarom kiezen voor Nannys & Grannys?

Geen diploma nodig: Bij Nannys & Grannys heb je geen diploma nodig om aan de slag te gaan als nanny. Wat wel belangrijk is, is dat je zorgzaam bent, van aanpakken weet, flexibel kunt zijn en behulpzaam in jouw DNA zit. 

Flexibele werktijden: Een groot voordeel van werken bij Nannys & Grannys is de flexibiliteit. Als nanny kun je je eigen werktijden inplannen, wat ideaal is als je een goede balans wilt tussen werk en privéleven.

Goed salaris: Nannys bij Nannys & Grannys verdienen een goed salaris. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een stabiele en goed betaalde baan in de zorgsector.

Wat houdt het werk Als Nanny In?

Bij Nannys & Grannys werk je als zzp’er. Dit betekent dat je zelfstandig werkt, maar met de ondersteuning en promotionele activiteiten van het bemiddelingsbureau Nannys en Grannys. Wanneer er een hulpvraag binnenkomt, zoekt Nannys & Grannys een geschikte nanny uit hun team. Jij maakt vervolgens kennis met de klant. Als er een klik is, word jij het vaste gezicht voor deze klant.

Het proces om Nanny te worden:

Ben jij enthousiast geworden? 

  1. Meld je hieronder aan: Wij nemen contact met jou op en begeleiden je door onderstaande stappen.
  2. Schrijf je in als ZZP’er: Om door Nannys & Grannys bemiddeld te kunnen worden, moet je zzp’er zijn of worden. Dit biedt je de vrijheid om je eigen uren in te delen en zelfstandig te werken.
  3. Kennismaking: Bij een hulpvraag zoek je een passende nanny uit ons team. Jij maakt kennis met de klant en als er een klik is, word jij het vaste gezicht voor deze klant.
  4. Community: Bij Nannys & Grannys vinden we het belangrijk dat jullie als nannys elkaar leren kennen. Daarom organiseren we een aantal keren per jaar ontmoetingsmomenten. Dit is niet alleen leuk, maar ook praktisch, want soms werk je met meerdere nannys op één adres en dan is het fijn je werk over te kunnen dragen aan een bekende collega-nanny.

Verschillende soorten hulp

Bij Nannys & Grannys kun je verschillende soorten hulp bieden, zoals:

  • Gezinshulp bij ziekte: Nannys en Grannys biedt ondersteuning aan gezinnen wanneer iemand (onverwachts) ziek is.
  • Gezinshulp na operatie: Nannys & Grannys helpt gezinnen waar iemand recent een operatie heeft ondergaan.
  • Nanny voor ouderen: Nannys en Grannys biedt gezelschap en ondersteuning aan ouderen die eenzaam zijn.

Waar kun je werken?

Nannys & Grannys heeft mogelijkheden voor zowel Nannys als Grannys in de regio Drenthe en Overijssel. Of je nu op zoek bent naar een nanny voor ouderen, gezinshulp, aanvulling op de thuiszorg, of 24-uurs zorg thuis pgb, bij Nannys & Grannys ben je aan het juiste adres.

Conclusie

Nanny worden bij Nannys & Grannys biedt veel voordelen: geen diploma nodig, flexibele werktijden, een goed salaris, en de mogelijkheid om zelfstandig als zzp’er te werken. Als je een zorgzaam en gezellig beroep zoekt, waar je echt een verschil kunt maken in het leven van anderen, schrijf je dan vandaag nog in bij Nannys & Grannys!

Voor meer informatie, bezoek onze website op hulpmetgevoel.nl